OM OS

Vi har drevet forretning i og omkring Tørring i mere end 7 år og har erfaret, at både private og virksomheder af og til har behov for ekstra plads til opbevaring/oplagring, arkivering eller blot midlertidigt i forbindelse med flytning, ombygning eller lignende. I mange situationer er det oplagt at leje et depotrum for kortere eller længere tid for at løse problemet. Vi har også erfaret, at du ofte skal til en større by for at finde et depotrum. Derfor har vi valgt at hjælpe med at afdække behovet i Tørring og omegn.

For os er sikkerheden meget vigtig. Derfor er der kameraovervågning 24/7 samt elektronisk adgangskontrol via chip. Dermed kan du trygt opbevare dine ting i et af vore depotrum.

PLACERING

Vi er meget centralt beliggende i Tørring kun 20 km. nord for Vejle. Der er gode adgangsveje til Tørring, hvad enten du kommer fra Herning, Århus, Horsens, Kolding eller Vejle. Dermed vil valget af et depotrum hos Xtraplads være et nemt og praktisk valg for dig. Med vores lange åbningstid vil du altid kunne nå forbi dit depotrum.